:: CCC Question and Answers ::

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

21. Twisted pair network cable uses which RJ connector?
a. RJ-15
b. RJ-14
c. RJ-25
d. RJ-45


22. The contents of a cell may also be edited by pressing
a. F1
b. F2
c. F3
d. None of the above


23. BCC in regard to emails, stands for:
a. Best Client Copy
b. Better communication copy
c. Best computer copy
d. None of these


24. Which key is used to increase left indent?
a. Ctrl + I
b. Ctrl + M
c. Alt + I
d. F10


25. SGML stands for
a. Standard generalized Markup Language
b. Structured General Markup Language
c. Structured Graphics Mapping Language
d. Standard General Markup Link


26. To move the insertion point to the beginning of the previous paragraph command used is
a. Ctrl + Right arrow
b. Ctrl + Left arrow
c. Ctrl + Down arrow
d. Ctrl + Up arrow


27. In MS-Excel, one can copy data or formulas
a. With the copy, pate and cut command on the edit menu.
b. With commands on the shortcut menu
c. With buttons on the standard toolbars.
d. All of the above


28. Which of the following looses its contents when the computer is turned off
a. RAM
b. ROM
c. PROM
d. All of above


29. FAT and NTFS in Windows is type of
a. Disk tool
b. Storage format
c. Internal windows command
d. Utilities


30. Multi-tasking and multi-threading is used in
a. Windows XP
b. Windows 2000
c. Linux
d. All of the above


31. The move the insertion point to the beginning of the next word command used is
a. Ctrl + Right arrow
b. Ctrl + Left arrow
c. Ctrl + Down arrow
d. None of these


32. To copy formatting from one area in a worksheet and apply it to another area you would use
a. The Edit > Copy Format and Edit > Paste Format commands from the menu
b. The Copy and Apply Formatting dialog box, located under the Format > Copy and Apply menu
c. There is no way to copy and apply formatting in MS-Excel you have to do it manually
d. The Format Painter button on the standard toolbar.


33. Which is not the search engine?
a. altavista.com
b. google.com
c. facebook.com
d. yahoo.com


34. Alignment can be found inside the 
a. Font
b. Background
c. Paragraph
d. Page Setup


35. A (n) .. contains text as well as information about the text
a. browser language
b. Machine language
c. markup language
d. None of these


36. Which of the following is not a search engine?
a. Bing
b. Yahoo
c. Safari
d. Ask


37. What is the function of Ctrl + B in MS-Word?
a. It converts selected text into the next large size of the same font
b. It adds a line break to the document
c. It makes the selected text bold
d. It applies Italic formatting the selected text


38. Most mall programs automatically complete the following two parts in an e-mail .
a. From: and Body:
b. From: and Date:
c. From: and To:
d. From: and Subject:


39. In Excel, how do you change column width to fit the contents?
a. Single-click the boundary to the left to the column heading
b. Double-click the boundary to the right of the column heading
c. Press Alt and single click anywhere in the column
d. All of above


40. The software that allows users to surf the Internet is called a/an .
a. Search Engine
b. Internet Service Provider (ISP)
c. Internet Surfing Provider
d. Browser

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

21. (d) 22. (b) 23. (d) 24. (b) 25. (a) 26. (d) 27. (d) 28. (a) 29. (b) 30. (d) 31. (c) 32. (d)
33. (c) 34. (c) 35. (c) 36. (c) 37. (c) 38. (b) 39. (b) 40. (d) 

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |