:: CCC Question and Answers :: (Page -28 of Total Pages - 87)

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

21. Which memory is used to read and write simultaneously?
a. RAM
b. ROM
c. Both (a) and (b)
d. None of the above


22. The term PC means
a. Private Computer
b. Personal Computer
c. Professional Computer
d. Personal Calculator


23. Which is not an option of horizontal alignment in the Format Cells dialog box?
a. Left
b. Right
c. Filled
d. Middle


24. A function in Excel
a. is a readymade formula
b. used to perform simple or complex calculation
c. begin with an equal sign (=)
d. All of the above


25. Tree structures displays
a. Directories only
b. Both Files and Directories
c. Files only
d. None of the above


26. You can easily understand the worksheet data by presenting it in the format of a:
a. Table
b. Chart
c. Database
d. Bullets


27. To install program from network which option of network places you will choose
a. My Network
b. Entire Network
c. Internet
d. None of these


28. The binary number system has a base
a. 2
b. 4
c. 8
d. 16


29. Which is/are the main provisions of Information Technology (IT) Act, 2000?
a. Finalisation of contracts through electronic media.
b. Legal recognition to digital signatures and documents.
c. Making hacking with computer system an office.
d. All of the above


30. Cut removes the selected text from your document and puts it on the
a. Recycle
b. Screen
c. Clipboard
d. None of the above


31. Which menu provides information about using particular program?
a. Tools
b. Search
c. Help
d. Hide


32. . identifies a location in document for future reference
a. Cross reference
b. Hypertext
c. Hyperlink
d. Bookmark


33. A . is a collection of buttons which represent various operations that can be carried out within an application.
a. Buttons
b. Menu
c. Toolbar
d. None


34. What is a URL?
a. An email address
b. The title of a web site
c. The Unique address of a page on the World Wide Web
d. The name of a web site


35. The . feature enables you to enter multiple lines in a single cell
a. Wrap text
b. Word wrap
c. Word map
d. Character attribute


36. . allows you to work with the contents of the clipboard.
a. Paste
b. Cut
c. Copy
d. Clipboard viewer


37. We can get into .. menu by pressing Alt + F.
a. File
b. Edit
c. Search
d. None of the above


38. What is the extension of files created by Notepad?
a. .txt
b. .doc
c. .text
d. .dot


39. By default word format your text as
a. 14 point times new roman
b. 12 point times new roman
c. 11 point times new roman
d. None of above


40. Which of the following type of printers require special paper?
a. Impact Printer
b. Laser
c. Thermal
d. Non Impact

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next Page>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

21. (a) 22. (b) 23. (d) 24. (d) 25. (b) 26. (b) 27. (b) 28. (a) 29. (d) 30. (c) 31. (c) 32. (d)
33. (c) 34. (c) 35. (a) 36. (d) 37. (a) 38. (a) 39. (b) 40. (c) 

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |